Kinderactiviteiten

Onze activiteiten voor de kinderen.

Elke zaterdag om 11.00 komen we bij elkaar met de kinderen en de leiding. Gezelligheid, mooie verhalen uit de Bijbel en leuke activiteiten staan centraal. Soms knutselen we, soms doen we een spel en soms gaan we naar buiten. Alle kinderen van Crooswijk zijn van harte welkom!

Elke derde zondag van de maand komen we met kinderen èn ouders samen om met elkaar te kletsen, te luisteren, een activiteit te doen en afsluitend met elkaar een heerlijke maaltijd te eten. We beginnen om 15.45 en alle gezinnen zijn welkom!

Elke maandag tussen 16.00 en 17.00 is er huiswerkbegeleiding in de Bron voor alle kinderen van de basisschool. Het is hier dan een fijne (schoolwerk)plek waar het gezellig en serieus kan zijn! Hier krijg je hulp bij het maken van je huiswerk, of je kan extra oefenen met bijvoorbeeld lezen en rekenen. Ook kan je samen met een meester of juf leren voor je toets of repetitie. Loop binnen voor meer informatie.

Elke tweede zondag van de maand komen de tieners en leiding samen om een te gekke en gezellige avond te hebben, met ook wat serieuze inbreng. Iedereen die op de middelbare school of groep 8 zit is van harte welkom!

Elke dinsdagmiddag worden er op het Generaal vd Heijdenplein (naast de Waalse school en De Vier Leeuwen) gesport en spelletjes gedaan. Komen jullie ook? Ik, Febe de kinderwerker, ben er tussen 14.30 en 16.30 en je kan gewoon komen en meedoen! Bij slecht weer zijn er spelletjes binnen in de Bron.

Kinderactiviteiten Kinderactiviteiten